Projectmanagement

Who gets the job done?

Het meeste werk doen bedrijven in ‘projecten’. Bedrijven passen zelfs hun organisatie aan om in projecten te kunnen werken. Zowel interne inspanningen als opdrachten voor klanten. Ieder project is uniek, maar projectsucces is voor elk project gelijk; een succesvol project eindigt op tijd, binnen het budget en volgens de wensen van de klant.

De aanpak

Dit succes houdt niet op bij het eindigen van het project; het straalt door naar de rest van de organisatie. Niet voor niets wordt projectmanagement tegenwoordig als een volwaardig vakgebied erkend, met specifieke kennis en vaardigheden en professionele certificeringen.

Mijn doel is om je de verschillende concepten te leren binnen projectmatig werken. Bijna iedereen komt deze manier van werken tegen tijdens het werk, ongeacht de industrie of branche waar je werkt.

Deze training gaat in op de harde (technische) en de gedragsmatige (zachte) vaardigheden.

Het gaat er voornamelijk om hoe je dit kan vertalen naar jouw dagelijkse praktijk.

IPMA-certificering

Trainer Ronald Verheijden geeft IPMA-trainingen op vier verschillende niveaus: IPMA A, B, C en D.

PMI-certificering

Ronald Verheijden, PMP is erkend als Authorized Training Partner Instructor door PMI.

Schrijf je in voor een project management training bij OPTIO

Wil je goed voorbereid het examen voor een project management certificering ingaan? Bel dan naar 0653 169 277 voor meer informatie of schrijf je direct in voor één van de agile werken trainingen bij OPTIO.