Neem jij je vak als projectmanager serieus? En wil jij jezelf verder blijven ontwikkelen? Dan is PMP certificering een goede keuze.

Internationaal erkend PMP certificaat


Als Project Management Professional heb je niet alleen een internationaal erkend certificaat, maar laat je ook zien dat je de mondiale projectmanagement taal spreekt en begrijpt, en dit kan vertalen naar succesvolle projecten die toegevoegde waarde bieden.

Evolutie in het projectmanagement


In een onzekere en continu veranderende wereld zul je nog creatiever moeten zijn om waarde te leveren aan jouw stakeholders. Het vak van projectmanager is de afgelopen jaren steeds verder geëvolueerd, en sluit aan bij innovaties, nieuwe technologieën en snel veranderende markten. De focus is verschoven van output naar outcome en dat betekent voor de traditionele PM ook een andere rol en perspectief op het project.

De verzameling van best practices in ‘A Guide to the Project Management Body of Knowledge (PMBOK® Guide) – Seventh Edition’ is bijgewerkt om deze uitdagingen aan te gaan, beter af te stemmen op hoe mensen nu en in de toekomst werken en je te helpen proactiever, innovatiever en wendbaarder te zijn.

Voordelen van PMI


Als Project Management Professional ben je vertrouwd met verschillende projectmanagement methoden, waaronder voorspellend, traditioneel, adaptief, agile en hybride, en weet je steeds de meest effectieve benadering voor je projecten toe te passen. Dit zorgt voor betere projectresultaten en tevreden stakeholders.